Spapp Monitoring for:

Android

Download

Newsletter

шпион телефон - мобилни тракерот

шпион телефон - мобилни тракерот


Spapp Monitoring - Mobile tracker е комплетен надзор алатка за Smartphones. Нејзини главни употреба е како родителска контрола апликација. Таа, исто така може да се користи за следење на активноста на вработените, наплата на изгубени податоци или за пронаоѓање на исчезнатите / украден smartphone. Можете од далечина може да се следат деталите како повици, СМС логови, MMS логови, GPS локација или прелистување активност. Можете, исто така, може да ги надгледува апликации како што се Фејсбук, Скајп, Viber или WhatsApp. Лесно е да ги преземете и да ја инсталирате. Овој мобилен тракер апликации работи на Андроид 2.1 и нагоре. Таа работи на ниска моќност ресурси и не влијае на активноста на телефонот.


Spapp Monitoring - Mobile tracker инсталирате водич:


- Ја преземам на стан и инсталирате апликацијата на телефонот сакате да го следат.
- Регистрирај се на сметка со е-мејл адреса и лозинка. Овие ќе се користи за пристап на логови на веб-сајтот.
- Внесете име за целната телефон.
- Влези за да Spapp Monitoring со е-мејл и лозинка предвидени претходно.
- После тоа можете да проверите на логови на веб-сајтот. Целната телефон мора да имаат пристап до интернет со цел да се испрати на логови на серверот.
За повеќе детали погледнете Spapp Monitoring


Spapp Monitoring - Mobile tracker записи:


- MMS / SMS логови. Оваа шпион телефон апликација ќе ја следи дојдовни и појдовни MMS / SMS. SMS spy.
- Дневникот за повици. Call recorder spy.
- GPS логови. Ќе бидете во можност да се види на позицијата на уредот на мапа. GPS spy.
- Прелистувач логови. Internet Browser spy.
- Апликации шпионира. Песни на сите инсталирани и деинсталиран апликации. Applications spy.
- Систем логови. Го следи исклучување или моќ на логови. Тоа исто така записи измамник промени допаѓа наместен на нечујно или постави да вибрираат.
-FACEBOOK логови. Spapp Monitoring - Mobile tracker ќе ги следи Фејсбук пораки. Бара коренот. Facebook spy.
-WHATSAPP логови. Бара коренот. WhatsApp spy.
-Слика логови. Оваа шпион телефон софтвер ќе ги пратите било преземената слика или преземени. Picture spy.
-Нови контакти логови. Овој мобилни тракерот апликација ќе се најавите нови контакти
-Календар логови.
-VIBER логови. Бара коренот. Viber spy.
-SKYPE логови. Бара коренот. Skype spy.
- Snapchat логови. Бара вкоренети телефони за следење на целиот текст разговори. Snapchat spy.
- Кик логови. Бара вкоренети телефони за следење на целиот текст разговори. Kik spy.
- Линија логови. Бара вкоренети телефони за следење на целиот текст разговори. Line spy.
- Hangouts логови. Бара вкоренети телефони за следење на целиот текст разговори. Hangouts spy.
- Танго логови. Бара вкоренети телефони за следење на целиот текст разговори. Tango spy.
- Твитер логови. Бара вкоренети телефони за следење на целиот текст разговори. Twitter spy.
- Снимање на околината. Снимање на амбиенталниот звук и испраќање на аудио записи на вашата сметка. Surroundings spy.
- Видео логови. Следење на видеа снимени со телефонот. Mobile video spy.

Spapp Monitoring - Mobile tracker е слободен за симнување. Ќе имаат пет дена пробен период за тестирање на апликација.


Забележете дека овој стан е наменета за правни цели, како што е родителска контрола. Тоа е ваша одговорност е да го употребите како наменет и да ги почитувате сите важечки закони.
Правен договор

За било какви проблеми ви препорачуваме да не контактирате со користење на следниот дел од страницата Spapp Monitoring contact. Ние нудиме техничка помош.